Doorgaan naar inhoud
BBQ Aanbieding >
BBQ Aanbieding >

Onze partners

Als ondernemers kunnen we niet succesvol zijn zonder goede partners en bevriende ondernemers. Wij geloven in krachten bundelen en samenwerken. Daarnaast willen we graag kennis en ervaringen delen met ondernemers die even ambitieus en nieuwsgierig zijn als wij. Hieronder hebben wij onze partners in het zonnetje gezet. Doe jezelf een plezier en neem ook eens een kijkje bij een van deze ondernemers en bedrijven.

Mijn-Wijnkoelkast

Mijn-Wijnkoelkast is specialist op het gebied van wijnkoelkasten en alle daarbij behorende wijnaccessoires. Zij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale wijnklimaatkast. Een wijnkoeler is dé ideale oplossing wanneer je niet in de gelegenheid bent om de wijn te koelen binnen geringe afstand. De wijnkoeler zorgt ervoor dat een fles wijn op de juiste temperatuur gehouden wordt. Een wijnkoeler is eenvoudig te verplaatsen en daarnaast kan het overal worden neergezet. Bekijk ons assortiment wijnkoelers op onze website www.mijn-wijnkoelkast.nl.

Wijnkoelkast kopen


Koeltafels.nl

Laad je apparaten op, speel muziek af met de ingebouwde bluetooth speakers en voorzie je vrienden van koude hapjes en drankjes. De salontafel van Koeltafels.nl maakt het allemaal mogelijk. Bekijk snel deze toffe multifunctionele tafel op hun website!

Spot Interieur

Altijd op zoek naar de mooiste woonaccessoires voor in huis. Zodat jouw huis de fijnste plek wordt die er bestaat. En al die woonaccessoires verkoopt Spot Interieur in hun webshop! Wil je geïnspireerd worden op het gebied van kleur, materiaalgebruik, indeling of het gebruik van woonaccessoires en/of meubels. Spot Interieur helpt je graag. Zij nemen je stapsgewijs mee door hun ideeën!  Bekijk hun website snel op www.spotinterieur.nl of volg hun op Instagram

Partner Spot Interieur Mijn-Wijnkoelkast

Gouwemeubel

Op zoek naar meubelen met een goed zitcomfort en uitstekende kwaliteit zoals stoelen, tafels, kasten, fauteuils en banken? Gouwe Meubel heeft een divers assortiment voor een brede doelgroep. Gouwe Meubel is een meubelzaak die inmiddels al jaar 40 jaar bestaat en een begrip is in de omgeving van het Groene Hart. Bezoek www.gouwemeubel.nl voor meer informatie en een overzicht van het assortiment.

 

   Gouwemeubel Waddinxveen

Past jouw merk of bedrijf ook in dit rijtje?

We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en bevriende ondernemers. Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Vermeld hierbij dat het gaat om partner te worden en geef een duidelijke reden!