Doorgaan naar inhoud
BBQ Aanbieding >
BBQ Aanbieding >

Over ons

Welkom bij Mijn-Barbeque!

Wij zijn Siem en Sven, 2 vrienden van jongs af aan die dol zijn op genot, kwaliteit en gezelligheid. Daarnaast zijn wij al jaren fan van wijnkoelkasten en barbecues en uiteraard dol op alles wat te maken heeft met wijn en eten. Dit is voor ons dan ook de reden geweest om een aantal jaar geleden te starten met Mijn-Wijnkoelkast. Na het succes van Mijn-Wijnkoelkast, hebben wij begin 2022 ervoor gekozen om ook voor de bbq's een webshop op te richten. Dit heeft vervolgens geresulteerd in de oprichting van Mijn-Barbeque. 

Siem en Sven Mijn-Wijnkoelkast

Op onze websites vind je veel premium merken. Deze merken zijn veel bezig met duurzaamheid. Wat voor ons het belangrijkste is, is dat deze premium merken een uitmuntende service en garantie hebben. 

Dit is iets wat bij ons heel hoog in het vaandel staat. Tegenwoordig ben je bij bedrijven vaak een nummer en geen klant meer. Het kopen van bbq (en dus ook een wijnkoelkast) en allerlei artikelen die te maken hebben met eten & wijn, moet toch een feestje zijn, vind je ook niet? Mijn-Barbeque is een online webshop, maar wel een online webshop met hele persoonlijke service. 

Deze persoonlijke service is terug te vinden in onze chatfunctie, telefoon of e-mail waarin je altijd direct met Siem, Sven of één van onze vaste medewerkers in contact kunt komen. Wij gaan op een persoonlijke manier graag samen met je op zoek naar de ideale BBQ!

Maar waarom dan een online winkel? De keuze hiervoor heeft meerdere redenen. Een echte fysieke winkel brengt veel kosten met zich mee, waaronder huur, energie, opslag etc. Deze kosten worden vaak doorberekend aan de klant. Wij besparen dit geld liever en steken dit in het aanbod voor jou. Dit doen wij onder andere met leuke win-acties, kortingen of het ontwikkelen van nieuwe producten, wat allemaal te volgen is via onze Mijn-Barbeque Instagram pagina!

Mijn-Barbeque, de plek waar klanten fans worden! 

Veel plezier op onze website. 

Bij alles wat wij doen, staan jouw wensen en behoeften centraal. Wij streven dan ook absoluut naar een 100% tevredenheid voor onze klanten. Schroom dan ook zeker niet om contact met ons op te nemen bij ontevredenheid of onduidelijkheid. Daarnaast staan wij altijd klaar om jou te voorzien van wat gratis tips en advies op het gebied van bbq's, bbq accessoires, wijn, wijnkoelkasten en wijnaccessoires!

Mijn-Barbeque team

Bereikbaarheid

Mocht je vragen hebben of meer informatie over onze service of producten willen ontvangen, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen;

Telefoon: 085 - 004 19 69
E-mail: info@mijn-barbeque.nl
Adres: Horstlaan 24, 2411 WE Bodegraven, Nederland (Geen bezoekadres)
Openingstijden: Ma – Za 09:00 – 20:00 uur, Zo 12:00 - 17:00
KVK-nummer: 77166108
Btw-nummer: NL003157268B35
IBAN: NL61 KNAB 0416 1810 90

BBQ kopen