Doorgaan naar inhoud
BBQ Aanbieding >
BBQ Aanbieding >

Retourneren

Op deze pagina vind je meer informatie over het retourbeleid van Mijn-Barbeque.

Retourbeleid

Uiteraard heb je de mogelijkheid om jouw bestelling na ontvangst te retourneren. Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vervolgens heb je na annulering nog eens 14 dagen om het product retour te sturen. Na ontvangst van het retour gestuurde product(en), krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour van jouw huis naar ons retouradres zijn voor eigen rekening. Wanneer je een barbecue wilt retourneren, dan hoef je het product niet zelf terug te sturen. Om de kwaliteit van de barbecue te blijven waarborgen, zullen wij de barbecue weer komen ophalen bij het bezorgadres. De kosten voor het retourhalen van de bbq bij het bezorgadres is voor jouw eigen rekening. De kosten hiervan bedragen €75 per bbq. Wij zullen deze kosten van het aankoopbedrag af halen. Indien je gebruik maakt van het retourneren (herroepingsrecht), zal het product(en) met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.  

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@mijn-barbeque.nl. Stuur een mail met hierin de volgende gegevens: het ordernummer en het artikel wat je retour wil sturen. Wij zullen vervolgens bevestigen dat je het product(en) kunt retourneren. Deze bevestiging zal daarnaast informatie bevatten over het retouradres voor jouw bestelling. Zoals eerder vermeldt zullen de verzendkosten voor het retour zenden voor eigen rekening zijn.

LET OP: het artikel moet wel in originele, verkoopbare staat zijn (onbeschadigd) en in de originele verpakking zitten. Wij adviseren je om het pakket met een verzendservice met track & trace te verzenden. Mijn-Barbeque.nl is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of kwijtraken van retourzendingen. Bij het retourneren van de barbecue is het uiteraard onze verantwoordelijkheid.

Terugbetalingsbeleid

Wij zullen vervolgens na ontvangst van het geretourneerde product(en) z.s.m. (uiterlijk binnen 5 werkdagen) het verschuldigde orderbedrag terugstorten op jouw bankrekening mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

LET OP: Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzonderingen retourneren

Producten die voldoen aan een of meer van de volgende punten kunnen niet geretourneerd worden: 

1. Bij bepaalde verzegelde producten (hygiënische producten, producten met een gezondheidsrisico, audio- en video-opnamen, computerprogrammatuur). Wanneer de verzegeling verbroken is, zijn deze producten niet retourneerbaar.
2. Die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
3. Die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
4. Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
5. Die snel kunnen bederven of verouderen;
6. Waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
7. Voor losse kranten en tijdschriften;
8. Voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken. 

Klachten

Heb je klachten over een product of dienst van Mijn-Barbeque? Dan verwijzen wij je graag door naar de klachtenpagina

Vragen

Heb je ondanks alles nog ergens vragen of onduidelijkheden over? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via info@mijn-barbeque.nl of bel of Whatsapp ons op 085 - 004 19 69 Onze experts van Mijn-Barbeque staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!